BEDNA



Jarní noc se dá strávit všelijak…

…a Bedna nabízí jeden z méně tradičních způsobů. Přestože jsme doufali, že se situace bude vyvíjet poněkud odlišně, nestalo se. Nezbývá nám tedy než věřit, že se Bedna bude moci uskutečnit alespoň v omezené verzi - v duchu loňska. Pokud jste minulý ročník propásli a chcete se mrknout, jak to tedy vypadalo, nebo si jen chcete zavzpomínat, můžete nahlédnout do naší galerie fotek.


24. 5. 2021

Bedna 2021 proběhla 22. – 23. května. Nejdále došel tým Černý racek, a to v 09:33 na stanoviště 16.

Vyhlášení výsledků a vysvětlování šifer proběhne v pondělí 24. května v 19 hodin na zoomu, link naleznete v autentizované sekci týmu.


10. 5. 2021

Milí účastníci výzvy,

Bedna se uskuteční v plánovaném termínu 22. - 23. května 2021. Jsme přesvědčeni, že pravidla výzvy jsou slučitelná s mimořádným opatřením přijatým usnesením vlády dne 10. května (č. 448). Zároveň jsme aktualizovali sekci s pravidly, novinky naleznete v bodě 13.

V autentizované sekci vašeho týmu můžete najít platební informace, startovné, prosím, uhraďte do pondělí 17. května. Kapacita výzvy je 140 týmů.

Také jsme v sekci fórum zřídili seznamku pro opuštěné luštitele. Pokud hledáte člena do svého týmu nebo tým pro sebe, neváhejte ji použít.

Vaši Svobodní Bednáři


1. 4. 2021

Pokud nám to situace dovolí, bude se letošní Bedna konat ve formě šifrovací výzvy pro dvou až pětičlenné týmy po trase vedoucí noční Prahou a jejím okolím bez nutnosti využít libovolný dopravní prostředek. Výzvu plánujeme uskutečnit o víkendu 22. - 23. května 2021.

Jelikož se termín Bedny blíží, otevíráme zároveň i registraci. Registrace bude probíhat jako normálně s jediným rozdílem - zatím nám, prosím, neposílejte startovné. O tom, zda se výzva bude či nebude konat a jaká budou její letošní pravidla, za nás opět z velké části rozhodne aktuální situace, kterou bohužel dopředu nedovedeme odhadnout. Další bližší informace proto na web vyvěsíme 14 dní před hrou, tedy 8. května 2021. Pokud máte nějaké dotazy ohledně formátu letošní Bedny a myslíte si, že vám je zvládneme zodpovědět, napište nám, prosím, na náš mail info@bedna.org.


Netušíte vůbec, co jsou šifrovací hry? Nevadí, počítáme i s vámi! Asi napoprvé nevyhrajete, ale Bednu si určitě můžete užít. Abyste získali obecnou představu, o čem je řeč, doporučujeme se nejprve podívat na web sifrovacky.cz. Až vás popis naláká, můžete si projít stránky minulých ročníků Bedny, a to už by vám mělo dát slušnou představu o tom, co vás na letošní Bedně čeká.